Ferestre/ flux de ŞTIRI

Wednesday 29 September 2010

Liga Scriitorilor Români – Filiala Bucureşti anunţă Concurs Naţional Literar Cetatea lui Bucur

Condiţii de participare:

Concurenţii vor trimite un număr de cinci poezii sau două lucrări de proză scurtă (a nu se depăşi câte două formate A4).
Textele vor fi trimise în Word, arial 10, numai cu diacritice, până la data de 7 noiembrie, 2010. Lucrările care au mai fost prezentate şi la alte concursuri nu vor fi admise. Ne rezervăm dreptul de a retrage premiul acordat.
Pot participa concurenţi indiferent de vârstă, membrii ai Ligii Scriitorilor Români de la filialele din România sau de la cele înființate peste hotare, colaboratori ai revistei Filialei București a L.S.R. și ai altor reviste literare, membrii și colaboratori ai altor asociații de scriitori, debutanți sau nu.

IMPORTANT!
Fiecare concurent îşi va alege un motto, pe care îl va afişa în colţul dreapta sus al fiecărei pagini.
Lucrările vor fi trimise în plic A4, în care se vor introduce câte 3 (trei) exemplare, de fiecare text până la data 7 noiembrie, 2010 (inclusiv) pe adresa: Post Restant, Oficiul Poștal 32, Sector 1, București, România , domnului Cristian Neagu, pentru Concurs PROZĂ și doamnei Cleopatra Lorințiu, pentru Concurs POEZIE .
La expeditor se va scrie doar motto-ul ales. În acelaşi plic A4, se va introduce un altul de mărime normală, închis (lipit), cu motto-ul înscris pe exterior. În interiorul acestuia se va găsi o notă cu numele și adresa reală a concurentului, un scurt C.V. (o jumătate de pagină), adresa de e-mail și un număr de telefon.

Juriul este format din scriitorii:

Elisabeta Iosif, președinte, Liga Scriitorilor Români, Filiala București
Cleopatra Lorințiu, membră a Uniunii Scriitorilor
Cristian Neagu, prim-vicepreședinte, Filiala București a Ligii Scriitorilor Români
Cristina Ștefan, membru al Ligii Scriitorilor Români, Filiala București
Paul Polidor, vicepreședinte, Filiala București a Ligii Scriitorilor Români
Premiile și participarea la premiere se vor anunţa la mijlocul lunii noiembrie.

Va aşteptăm şi vă dorim succes !

No comments:

Post a Comment