Ferestre/ flux de ŞTIRI

Tuesday, 11 January 2011

"Costumul de epocă", autor Ion Mânzatu, volumul numărul 5 al colecţiei online Cititor de proză

Dragii mei, am reuşit să aducem în raftul cu cărţi al colecţiei online Cititor de proză, volumul "Costumul de epocă", semnat de domnul Ion Mânzatu.Dau cuvântului domnului Boris Marian care spune despre acest volum următoarele:
Ion Mânzatu merită cunoscut. Acid, intens moralizator, fără a fi plicticos nici o clipă, narator de forţă, el este prea zgârcit şi ne oferă prea puţin din ceea ce cred că ascunde în marile sale tezaure subterane. Am citit cu bucurie texte despre dictatura consumatorului, desacralizardea facerii teatrale, litanii de toată frumuseţea, despre moartea filosofului, despre generaţii, monitorizare, generaţia hippie, care părea să facă o revoluţie în anii 60, dar a ratat momentul, multe alte texte. Citez , în încheiere o frază – „În zilele noastre nimeni nu mai învaţă, doar ţine minte”, ceea ce este în concordanţă cu o zicere a lui Einstein - „Oricare prost ştie, important este să înţelegi”. Eu spun să îl citiţi pe Ion Mânzatu, este un autor care va arăta multe din ceea ce mai ascunde cu o dârzenie demnă de un scriitor valoros. Este un nume.


Alte detalii: Coordonator colecţie şi redactor de carte Emanuel Pope ; Tehnoredactare Maia Martin şi Emanuel Pope; Grafica colecţiei: Maia MartinVă invit să citiţi această carte aici:
http://en.calameo.com/read/00031005171d3fd18a053 

Lectură plăcută!
Maia Martin

sursa: http://martinmaia.blogspot.com/2011/01/costum-de-epoca-autor-ion-manzatu.html

No comments:

Post a Comment