Ferestre/ flux de ŞTIRI

Wednesday 16 January 2013

INVITAȚIE ÎN PAGINILE REVISTEI ” ITACA”





Invitație
Bună ziua!
Centrul de excelență în promovarea creativității românești – Dublin  intenționează să editeze revista Itaca, revistă de cultură a scriitorilor din diaspora românească și vă invită să colaborați cu texte literare, critică sau articole pe teme culturale. Am dori ca alături de fotografia dumneavoastră, în format jpg, și a unui CV literar, să trimiteți un număr mare de texte, din care redactorii noștri vor extrage, pentru fiecare număr al revistei, ce și cât consideră dumnealor necesar pentru fiecare ediție. Revista Itaca va fi editată elb-negru, mai puțin coperta și va apărea trimestrial, începând cu luna martie 2013. Ediția tipărită pe suport de hârtie nu va depăși un număr de 100 de exemplare, care vor fi distribuite gratuit către ambasadele din țările în care se află comunități însemnate de români, precum și în România, către instituțiile importante de cultură.
Fiind auto-finanțată, revista Itaca nu poate asigura colaboratorilor săi un exemplar tipărit sau un onorariu pentru textele publicate, ci numai ediția on-line.
Vă mulțumim și ne dorim ca împreună să realizăm o revistă de calitate, o imagine reală a culturii românești din afara granițelor!
adresa de email:   revistaitacadublin@gmail.com
P.S. – Centrul de excelență în promovarea creativității românești – Dublin are ca obiect de activitate promovarea creatorilor din orice domeniu cultural, stabiliți în afara granițelor României.


Fondatorii revistei Itaca sunt:
Emanuel Pope – Anglia
Dorina Șișu Ploeșteanu – Irlanda
Viorel Ploeșteanu – Irlanda

No comments:

Post a Comment